MAC ELAVIV COOLSINGEL

MAC ELAVIV COOLSINGEL Shoarma, kapsalon, pizza en snacks!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mac Elaviv Coolsingel. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2022 om 6:30 I went to pickup my food and the lady had closed the shop and was cleaning. This is the first for me for accepting the order and in reality the restaurant was closed. Very poor and still waiting for my refund.
22 mrt 2022 om 4:14 Het werd snel bezorgd binnen 10 minuten, en het eten was nog steeds warm en lekker
25 sep 2021 om 9:23 Winkel was dicht heb wel betaald
20 jul 2021 om 2:13 Sla oud patat hard
30 jun 2021 om 9:27 Kapsalon véél te zout en de knoflooksaus smaakt naar water. Jammer
29 jun 2021 om 5:58 Slechte kwaliteit
20 jun 2021 om 11:06 Trash
29 mei 2021 om 21:01 12/10 as always
27 mei 2021 om 21:32 I was there 10 mins early but only had to wait like 5 mins for the food. The turkish pizza with chicken breast was really good too.
23 mei 2021 om 11:34 Kapsalon XL besteld, er staat extra vlees maar op de mijne was weinig vlees :( jammer
25 apr 2021 om 10:08 Kapsalon kip XL besteld. Begin was de maaltijd redelijk warm, maar na 10 minuten vond ik het vlees sterk ingedroogd.
6 mrt 2021 om 1:03 het duurde veel te lang en het eten was lauw toen het aankwam terwijl ik maar 10min van de zaak vandaan woon